PIZZARIA MR. SEBINO

PIZZARIA MR. SEBINO Pizzaria Mr. Sebino

order food online

Recentreview


3.5 stars out of 266 reviews
18 Oct 2021 at 20:58 Zeer lekker en snelle bezorging en vriendelijke chauffeur, normaal gezien binnen een uur maar het was binnen een halfuurtje bij ons Top!! :))
18 Oct 2021 at 18:17 Zeer lekker bij hun, klanten die bij hun bestellen en dan als reactie zetten die de laat duurt, versta ook aub dat ze waarschijnlijk druk hebben hoor!! Want normaal halen we af en is het vaak druk. Zijn zeer vriendelijke elke keer!
18 Oct 2021 at 13:38 3 uur moeten wachten 3 keer gebeld De frieten van de kapsalon waren nog eens zwart vanonder ook veel te veel saus proefde het vlees en frieten niet Eerste keer en laaste keer geld niet waard
18 Oct 2021 at 11:49 2 uur gewacht op een pitta en het was dan nog de verkeerde ook. Never again!
17 Oct 2021 at 22:27 Drie uur moeten wachten op een pizza en een durum !
16 Oct 2021 at 8:40 De pizza’s, pita’s, kapsalons hebben we al vaker afgehaald en we zijn altijd heel tevreden. Heel vriendelijke en altijd lekker!! Nu hebben we het laten leveren en ook nu heel tevreden, vriendelijke koerier en alles mooi in warmhoudbak
14 Oct 2021 at 23:44 Had een kapsalon besteld en het was zeer lekker, bestel vaak bij hun!! Vriendelijke chauffeur :)
11 Oct 2021 at 23:54 Lekkere pasta....mmm!! Snel bezorgd en chauffeur was vriendelijk!!
11 Oct 2021 at 22:28 Al de 6de keer dak hier bestel en zoals elke keer is het top!! Zeer lekkere pizza Scampi :) Bestel hier zeker, het is super!!! Goeie en vriendelijke bezorging, de beste pizza’s ooit in Brugge
4 Oct 2021 at 8:34 Had beter eerst reviews gelezen voor ik bestelde. 2 uur moeten wachten op bestelling….. niet normaal.
3 Oct 2021 at 19:37 Tot nu vonden wij het altijd lekker maar vandaag was het egt een 0 hele rare nasmaak van de frietjes en het vlees
26 Sep 2021 at 21:43 Na 2u gebeld naar de zaak. Ze zeiden dat het druk was maar dat bestelling elk moment ging vertrekken. Ik zei dat dit onaanvaardbaar was en mvr smeet de telefoon neer. Na nog eens 30min ontvangen: bicky was verbrand, pitta zonder grtn