PIZZARIA MR. SEBINO

Recentreview


4 stars out of 332 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Pizzaria Mr. Sebino. Want to know more? Find out more.

16 Sep 2022 at 20:10 90min bezorgtijd na betaling is wat te lang.
12 Sep 2022 at 23:41 Lekker _ warm _ correct Top ! Mijn favoriet
11 Sep 2022 at 23:15 Degoutant! Eten besteld rond 19u30. 2 keer gebeld waar mijn bestelling bleef, elke keer zeiden ze het gaat iets later zijn. Ze hebben uiteindelijk geleverd. 2, 30u later! Ik had uiteraard ondertussen al gegeten. 1 raad, nooit bij bestellen!
11 Sep 2022 at 21:11 Wij hebben bestel 19u07.. zijn nu 21u10.. nog steeds geen bestelling gehad!! Gebeld.. dan zeggen ze, tis druk. Als je erom komt gaat het rapper.. sorry hoor, trekt op niets!!!!
11 Sep 2022 at 20:57 I have been in 11 countries around the world this is the latest delivery i have had almost 3 hours world record by the way i make the review the order didnt arrive yet i dont care about the food anymore i did eat something else !!!!!!!!!
27 Aug 2022 at 19:48 Ondanks de wegomlegging toch super snel en vlot geleverd. Pizza zoals gewoonlijk lekker.
26 Aug 2022 at 20:03 good great
25 Aug 2022 at 22:08 Perfect op tijd! Twee uur op voorhand besteld en op,het precieze tijdstip afgeleverd
25 Aug 2022 at 11:50 4 de keer andere dingen besteld 4 keer inorde !!! Lekker en warm en vriendelijke bezorger
22 Aug 2022 at 22:27 Vriendelijke bezorger Lekker eten Voor herhaling vatbaar
20 Aug 2022 at 20:19 Super lekker, ruim voldoende.
18 Aug 2022 at 10:25 Zal nog bestellen Eten inorde , lekker warm en alles wat ik gevraagd had