PIZZARIA MR. SEBINO

PIZZARIA MR. SEBINO Pizzaria Mr. Sebino

order food online

Recentreview


3.5 stars out of 157 reviews
28 Feb 2021 at 21:28 het was zeer lekker en op tijd geleverd . en de portie was en warm
21 Feb 2021 at 19:37 Pizza 1 top. Pizza 2 : niet volgens bestelling
19 Feb 2021 at 20:40 Super ! Er stond nog 59 min op de teller, maar plots was het eten er. Ik hou van de pasta Saint-Jozef
13 Feb 2021 at 22:29 Bestelling geplaatst om 19:30! Om 22:30 nog steeds niemand gezien!! Ik wacht al 3UUR op m'n bestelling en als ik bel neemt niemand op!! Ben ik niet mee gediend!! Ik bestel nooit nog iets bij dit restaurant! Zeker geen aanrader!!
13 Feb 2021 at 21:48 Wij hadden besteld en na 3u hebben we het nog steeds niet ontvangen als wij contact willen opnemen met hen is er niemand die kan opnemen we hebben zo geen eten ontvangen maar krijgen een mail dat het bezorgd is
13 Feb 2021 at 0:18 Duurde lang tegen dat eten bezorgd werd, maar dat was ook aangekondigd. Lekker eten en vriendelijke bezorging!
12 Feb 2021 at 22:36 Lekker en vlug.
7 Feb 2021 at 23:00 ZEER ontevreden !! Cola zero word coca cola Mij partner mag enkel zero door medisch probleem. Kapsalon bbq word andalouse Kapsalon mayonaise niet te eten..
7 Feb 2021 at 21:53 The food was okay. But the delivery worst experience in my life, Received my order after 2h 30 min waiting. Will never order again.
6 Feb 2021 at 23:33 Bezorging was zeker 40 min later maar eten was super lekker
6 Feb 2021 at 22:51 Super!!
3 Feb 2021 at 18:02 Zeer lekker!